De moodboardmaker biedt jou de mogelijkheid om je eigen idee uit te werken en met de gemeente te delen. De vele templates maken het mogelijk om de juiste sfeer in beeld te krijgen. Middels het doorlopen van een 4-tal stappen maak jij je eigen moodboard. Per stap krijg je een korte toelichting hoe deze moodboardmaker zo effectief mogelijk te grebruiken.

Gebruik recente internetbrowsers
Om de functionaliteiten van het moodboard optimaal te kunnen gebruiken adviseren wij de volgende browsers;

  • Mozilla FireFox
  • Google Chrome
  • Opera
  • Safari (update browser naar meest recente versie via het besturingssysteem)
  • Microsoft Edge (vanaf Windows 10 standaard meegeleverd)

Als je moodboard af is, kun je het toezenden aan de gemeente. Daarna wordt zo snel mogelijk contact met je opgenomen om het idee door te spreken en je verder te helpen bij de uitwerking ervan.

Het kan zijn dat een door jou ingezonden idee niet goed past in een bepaald gebied. In dat geval kijken we graag samen met jou naar de mogelijkheden om het idee toch gerealiseerd te krijgen. Mocht je al een overzicht van gebieden willen inzien die op hoofdlijnen aansluiten bij je idee dan kun je dat via deze link nakijken

Om je de nodige inspiratie mee te geven hebben wij een aantal inspiratieprojecten op deze website geplaatst. Het gaat om inmiddels gerealiseerde projecten in het buitengebied van Hardenberg maar ook om projecten die wachten op iemand die het idee omarmt en concreet vorm gaat geven.

We wensen je veel succes bij het uitwerken van jouw idee met de moodboardmaker!

Kies een template