Dit icoon treft u her en der op deze website aan. Door te klikken op deze iconen kunt u afbeeldingen bewaren om eventueel later toe te voegen aan uw moodboard.

Ideerichting

Een idee is een halte van de gedachte

Er is maar één ding sterker dan alle legers van de wereld, en dat is een idee waarvoor de tijd rijp is

Een idee is een halte van de gedachte

Er is maar één ding sterker dan alle legers van de wereld, en dat is een idee waarvoor de tijd rijp is

Een idee?

Loop je al geruime tijd rond met een prachtig idee en ben je voornemens hier uitvoering aan te geven. Bekijk per thema uit bovenstaand drop-down menu welke deelgebieden binnen de gemeente Hardenberg jou wellicht de kans geven je droom te realiseren. Met die informatie op zak kun je direct door naar de moodboardmaker....!

De moodboardmaker biedt jou de mogelijkheid om je eigen idee uit te werken en met de gemeente te delen. De vele templates maken het mogelijk om de juiste sfeer in beeld te krijgen. Als je moodboard af is, kun je het toezenden aan de gemeente. Daarna wordt zo snel mogelijk contact met je opgenomen om het idee door te spreken en je verder te helpen bij de uitwerking ervan.

Het kan zijn dat een door jou ingezonden idee niet goed past in een bepaald gebied. In dat geval kijken we graag samen met jou naar de mogelijkheden om het idee toch, wellicht met wat aanpassingen hier en daar,  gerealiseerd te krijgen.

Om je de nodige inspiratie mee te geven hebben wij een aantal inspiratieprojecten op deze website geplaatst. Het gaat om inmiddels gerealiseerde projecten in het buitengebied van Hardenberg maar ook om projecten die wachten op iemand die het idee omarmt en concreet vorm gaat geven.

We wensen je veel succes bij het uitwerken van jouw idee met de moodboardmaker!

Moodboard

Zelf een inspirerend moodboard maken