Dit icoon treft u her en der op deze website aan. Door te klikken op deze iconen kunt u afbeeldingen bewaren om eventueel later toe te voegen aan uw moodboard.

Uw adres

Zoeken m.b.v. postcode / huisnummer

Zoeken m.b.v. postcode / huisnummer

Zoeken op (je) adres

Bovenaan deze pagina kun je met behulp van een postcode en huisnummercombinatie (je eigen postcode of de postcode van een kavel die je op het oog hebt) bekijken wat de landschapskenmerken alsmede economische ontwikkelingsmogelijkheden zijn van betreffend adres. Vanuit dat oogpunt kun je je eigen idee wellicht aanscherpen middels de moodboardmaker. Deze tool helpt je met het realiseren en concretiseren van de mogelijkheden die passend zijn op dit adres.

Beste gebruiker van MijnLandschapID, u heeft zojuist een postcode-huisnummer combinatie ingevuld die weliswaar binnen de grenzen van de gemeente Hardenberg valt maar niet valt in het buitengebied van onze gemeente.
Daarom kunnen wij u geen ontwikkelingsmogelijkheden tonen voor het door u opgevraagde kavel.
Wel kunt u natuurlijk inspiratie opdoen op deze site.

U kunt voor vragen contact opnemen met de gemeente Hardenberg via het landelijk geldende telefoonnummer 140523 of informatie inwinnen via http://www.hardenberg.nl

Je hebt of een niet bestaande combinatie van postcode en huisnummer ingevoerd of je hebt een combinatie ingevoerd die buiten de gemeente Hardenberg ligt.
Daarom kunnen wij u niet de ontwikkelingsmogelijkheden voor het door u opgevraagde gebiedl tonen.Wel kunt u natuurlijk inspiratie opdoen op deze website.

Moodboard

Zelf een inspirerend moodboard maken