Inspiratieproject - Dedem Architectuur

Sectoren : Wonen (rood voor rood)

Dit icoon treft u her en der op deze website aan. Door te klikken op deze iconen kunt u afbeeldingen bewaren om eventueel later toe te voegen aan uw moodboard.

Dedem Architectuur

Robin Kleis is architect en mede-eigenaar van Dedem Architectuur. Hij heeft ervaring met het ontwerpen van nieuwe gebouwen in het buitengebied van de gemeente Hardenberg. Dit kan zijn op gebied van particuliere woningbouw tot en met commercieel vastgoed. Zij zijn, indien gewenst, vanaf idee tot oplevering nauw betrokken. Met passie werken zij aan heldere ontwerpen waarbij er geluisterd wordt naar de wensen van de klant en gelijktijdig gekeken wordt naar de omgeving met haar gebiedskenmerken waar het project zijn beslag moet krijgen. Zo is het ontwerp altijd in goede harmonie met de directe omgeving zonder dat deze kwaliteitsimpuls budgettaire drempels hoeft op te leveren. Er wordt ten alle tijde gewerkt binnen het beschikbare budget.

"MijnLandschapID is laagdrempelig voor iedereen!" - Robin Kleis

"Een architect in de arm nemen is niet per se duurder. Wij werken altijd met het beschikbare budget in ons achterhoofd. Zo kom je achteraf niet voor verrassingen te staan." - Robin Kleis

Moodboard

Zelf een inspirerend moodboard maken